Україна переможе 2023 року: у розвідці заявили про незмінність оцінок війни після заяви генерала Міллі

21.01.2023, 23:05
134570

Оцінки ГУР Міноборони України про можливість перемоги у війні 2023 року залишаються незмінними, і держава має тверезе та адекватне розуміння ситуації та своїх спроможностей.

Читайте також: У столиці прощаються з загиблим у Броварах керівництвом МВС (фото, відео)

Про це речник ГУР Міноборони Андрій Юсов повідомив у ефірі телемарафону “Єдині новини”.

Зауважимо, що так Юсов прокоментував заяву очільника Об’єднаного комітету начальників штабів США, генерала Марка Міллі після восьмого засідання у форматі “Рамштайн”. Так, генерал сказав, що Україні буде дуже і дуже важко вигнати окупантів зі всіх територій 2023 року.

“Ті оцінки, які давалися (українською розвідкою – ред.), залишаються незмінними. Є завдання і, попри їхню складність, великою ціною українці звільняють власні території”, – прокоментував заяву Міллі речник ГУР.

Він також нагадав, як початку повномасштабного вторгнення РФ багато хто не Заході взагалі не очікував, що Україна вистоїть. А пізніше багато хто не вірив, що ЗСУ вдасться звільнити велику частину захоплених територій, зокрема Херсон.

“Україна звільняє і продовжить звільняти власні території. Так, це буде складно, але це неминуче“, – наголосив Юсов.

Він додав, що Україна в цьому питанні постійно контактує з партнерами, державами-членами НАТО та іншими урядами, організаціями.

Повірте, є адекватна та твереза оцінка ситуації, адекватні та тверезі завдання для Сил оборони та розуміння, що ми можемо. Так от, ми справді можемо звільнити наші землі”, – запевнив представник української розвідки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com