Україна покращила свою позицію у рейтингу інвестиційної привабливості Doing Business-2020

24.10.2019, 09:51
48620

Україна посіла 64 місце серед 190 країн світу у рейтингу Doing Business-2020, тим самим піднявшись на сім пунктів. Про це заявив прем’єр−міністр України Олексій Гончарук, повідомляє сайт Кабміну.

Читайте також: Зеленський та Гончарук записали відеозапрошення для інвесторів

Голова уряду вважає, що це “позитивний сигнал для українських підприємців” та “зелене світло” для іноземних інвесторів. Він зазначив, що Кабмін продовжує роботу у цьому напрямку: три дні тому запрацював Кодекс про банкрутство, кілька тижнів тому — закон про стимулювання інвестиційної діяльності, також уряд активізує процеси дерегуляції. Найбільший прогрес за останній рік Україна продемонструвала за двома компонентами: захист міноритарних акціонерів та отримання дозволу на будівництво.

Рейтинг Doing Business − це щорічний рейтинг інвестиційної привабливості 190 країн світу, який укладається Світовим банком. Звіт Doing Business складається за підсумками комплексного дослідження стану реформ в кожній країні за 10 ключовими індикаторами, які використовуються для аналізу економічних результатів та виявлення успішних реформ та оцінки їхньої ефективності. Індекс легкості ведення бізнесу Doing Business є важливим маркером для інвесторів при прийнятті рішення про інвестиції в ту чи іншу країну світу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com