Україна припинила дію трьох угод з СНД

23.01.2019, 14:33
8674

Сьогодні, 23 січня, Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про припинення для України дії трьох угод, які стосуються економічної співпраці зі Співдружностю Незалежних Держав.

Читайте також: Україна підписала угоду з Ізраїлем про зону вільної торгівлі

Кабінет Міністрів України вирішив вийти з трьох угод, які раніше було укладено з СНД. Зокрема, це стосується Угоди про міждержавний обмін економічною інформацією, Угоди про обмін інформацією в галузі зовнішньоекономічної діяльності та Угоди про співробітництво в галузі зовнішньоекономічної діяльності.

Дані угоди були укладені ще у 90-их роках. Уряд впевнений, що ці договори уже не мають ніякого практичного застосування. Так, перші дві угоди мали на меті обмін актуальною економічною інформацією та статистичними показниками соціально-економічного становища в країнах. Третя угода полягала у координації політики та зовнішньоекономічної діяльності з іншими країнами та організаціями.

Сьогодні уряд також обговорить Проект Закону України “Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі вищої та післядипломної (післявузівської) освіти” та відповідний проект розпорядження КМУ.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com