«Україна – єдина держава»: на Волині відсвяткували День єднання

16.02.2022, 15:03
111542

Сьогодні, 16 лютого 2022 року на Волині відзначили День єднання. Так, під звучання Державного Гімну України на Київському майдані у Луцьку розгорнули 200-метровий прапор України та підняли найвищий прапор області.

Читайте також: “Афганістан – це незагоєна рана всього українського народу”: на Волині вшанували пам’ять воїнів-інтернаціоналістів

На майдані зібралося більше тисячі небайдужих волинян, серед яких представники влади, духовенства, студенти та інші мешканці міста. Учасники свята прийшли із прапорами та синьо-жовтими стрічками.  Ліцеїсти тримали довгий стяг, і разом із ними за нього трималися учасники заходу.

«Сьогодні під звучання Державного Гімну України у всіх селах і містах нашої країни підіймаються державні прапори. І це ще один приклад того, що українці – вільна, незалежна, єдина нація, яка прагне миру та свободи й готова їх відстоювати. Однак, єдність – це не лише тут, на майдані. Спільним обов’язком кожного з нас є захищати Україну. У цьому ми також повинні бути єдині”, – сказав голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

До святкування Дня єднання долучилася і команда Волинського «УДАРу» на чолі із Юрієм Гупалом.

«Сьогодні українці по всій країні демонструють єднання, всупереч численним ляканням великою війною. Виклики, які постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного з нас відповідальності, впевненості та конкретних дій.

Ми з вами – єдине ціле – від Заходу до Сходу, від Півночі до Півдня. Ми повинні показувати цілому світові, що українці – нездолання нація і разом відчувати гордість за нашу неньку-Україну, а піднятий ввись синьо-жовтий прапор показує, що наша держава вільна, незалежна і єдина нація, яка прагне миру.

Наша єдність дає нам силу на подолання викликів.

Ми сильні, коли єдині!» – зазначив Юрій Гупало.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com