Україна здобула перемогу у футбольному матчі проти Люксембургу

26.03.2019, 09:30
18066

Вчора відбулася гра між збірними України та Люксембургу. Наша команда завершила матч з переможним рахунком 2:1.

Читайте також: Шевченко і Зінченко зіграли у футбол з хлопчиком, який народився без ніг

У Люксембурзі завершився матч 2-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу 2020-го року, в якому місцева команда приймала збірну України. Гра завершилася з рахунком 1:2, повідомляє “Уніан” з посиланням на офіційний сайт змагань.

Команда Андрія Шевченка мала помітну перевагу в цій грі, але їй протистояла добре ешелонована і вміла оборона суперника, який в 10-ти останніх матчах на своєму полі програв лише двічі. На 34-й хвилині Тілль зробив простріл з правого флангу, і м’яч від Бутко відскочив до Тюрпелю, який з півметра завдав точний удар – 1:0. Втім, вже через 6 хвилин, що на 40-ий, Зінченко зробив м’який навіс на забігання Циганкова, який грудьми скинув і проштовхнув м’яч повз вийшов голкіпера – 1:1. У другому таймі українці продовжували вести гру, багато і небезпечно атакували. Але удари Коноплянки, Мораєса, Яремчука і Матвієнко не приносили бажаного ефекту.

Тим не менше, перемога прийшла звідки її не чекали. На 90+3 доданій хвилині українці подавали штрафний з кута поля і один з найактивніших гравців у складі своєї команди Родрігес головою переправив м’яч у власні ворота – 1:2.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com