Виконавиця поділилася своїми секретами з Машею Єфросиніною. Ірина не приховує, що робила зміни у своїй зовнішності й не шкодує про це, хоча часто чує закиди, що перестаралася з пластикою.

Пластичні операції Ірини Білик

Зміна форми очей

На першу пластичну операцію зірка наважилася після народження первістка Гліба. До пологів Білик була хедлайнеркою фестивалів, а після її виступами розпочинали шоу. Для виконавиці це було принизливо й підштовхнуло виправити зовнішність. Ірині часто казали, що в неї сумні очі.

“На одному виступі в залі був Леонід Данилович Кучма. Тоді я була в красивій сукні, з декольте. Він з усіма привітався, потім підійшов до мене, подивився в очі й запитав: “Ірино, а чого це у вас такі сумні очі?”. Тоді я подумала, що точно потрібно щось зробити, якщо вже й президент на це звертає увагу. І вирішила звеселити своє обличчя”, – пригадала Білик.

Ірина Білик

Зміна форми носа

“У мені тече грузинська кров, тому й мала ніс з горбинкою. Мені здавалося, що його видно за кілометр. Якщо я секс-символ, то не можу виступати з таким носом. Попросила прибрати горбинку, але залишила трішки з того, що в мене було грузинського. Та вважаю, що тоді зробила неправильно. Треба було взагалі прибрати та зробити рівний носик”, – розповіла Ірина.

Читайте також: Як виглядає мама Дженніфер Лопес – співачка показала зворушливе відео

Ірина Білик

Підтяжка обличчя

Декілька разів артистка вдавалася до підтяжки обличчя, щоб завжди мати бездоганний зовнішній вигляд.

Уколи краси

Також Ірина Білик не нехтує уколами краси. Вона доглядає за собою і такі ритуали є серед її процедур. Зокрема, зізналася, що збільшила губи: “Підколола губки. А що тут такого, якщо я люблю цілуватися?”.

Ірина Білик

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook