Українські бійці розгромили росіян на Донбасі і захопили їхні новенькі броньовані машини

24.06.2022, 21:32
122647

Розгромивши росіян на одній із ділянок Донеччини, військові отримали у «подарунок» бойові машини, випущені з російського конвеєра минулого року, які майже не мають пробігу.

Читайте також: Довгоочікувані HIMARS в дії: з’явилися перші кадри бойового застосування американських систем (відео)

«Приборкані» українцями БМП найближчим часом битимуть росіян на Донбасі, йдеться в ТСН.

«Дим» показує наслідки обстрілу рашистами селища, де майже не залишилось місцевих. 33-річний боєць сам з Ізюма і розповідає, що окупанти там вже навіть призначили свого мера.«Зруйновано 90%, людей вивозять до Росії», – каже боєць.

Родину педагог за фахом встиг вивезти із окупованого міста на захід України. Сам пішов у військкомат і хотів потрапити на Харківський напрямок, аби якомога швидше відбити рідне місто.

Наближати перемогу на фронті морським піхотинцям зараз допомагає трофейна техніка. З французькою оптикою, 21 року випуску, з пробігом у пів тисячі кілометрів – цей бронетранспортер бійці відбили у росіян нещодавно. Оснащений 100 і 30 мм гарматами з двома кулеметами БТР наші військові вже затюнінгували тризубом.

«Тікаючи, полишив свою машину, з якої злетіла гусінь. Бійці морської піхоти вже привели її до ладу і битимуть росіян на передовій», – кажуть хлопці.

Другу бронемашину витягнули з канави.  Замість російської «зетки» вже український прапор. “Іспанець” каже, проїхати повз нашої лінії оборонии на трофейній машині – той ще квест.

Боєприпасів до полонених бронемашин вистачає. Техніки кажуть, окупанти навіть не всі заводські пломби додумались зняти. Трофейні БТРи і досі на гарантії, аби приборкати ще донедавна вороже для наших військових залізяччя, бійці трофейну техніку планують вивозити на відстріл, поки ж перевіряють нашу БМП.

Пововтузитися з нею зараз, аби не підвела під час бою – це правило незмінне для механіків. Сергієві, який на фронті від 2016 року, їздити на трофейній техніці не дуже подобається. На відміну росіян, йому чужого не треба, важкій броні, випущеної з конвеєру, аби вбивати українців, не довіряє.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com