Українські хакери виклали у Мережу клієнтську базу російського “Альфа Банку

9.01.2024, 09:03
152593

Українські хакери з KibOrg виклали у Мережу повну базу даних найбільшого російського комерційного банку “Альфа-Банк”.

Читайте також: Законопроєкт про посилення мобілізації в Україні: кого призиватимуть і як каратимуть ухилянтів

Про це повідомляє Kiborg.news.

Нагадаємо, минулого року команда KibOrg у співпраці з хакерами NLB здобули персональні дані понад 30 мільйонів клієнтів установи. База даних містить інформацію про ПІБ, дату народження, номер рахунку та телефону клієнта, а також інші цікаві дані.

Таблиця містить 115 217 571 записів, з яких приблизно 38 мільйонів унікальних фізичних та юридичних осіб. База даних має клієнтські записи починаючи з 2004 року.

Пресслужба банку встигла спростувати новину, назвавши особисті дані, які ми виклали у якості доказів, “скомпільованими з кількох випадкових номерів”. Пізніше повідомлення було змінено на звинувачення у неправдивості інформації.

“Передаємо привіт службі безпеки Альфа-Банку та персонально Михайлу Фрідману. Раніше ми змогли додзвонитися до нього і той прокоментував злам клієнтської бази банку словами: “Ну, нехай”. Можливо, колись він буде більш прихильним до розмови із нами”, – йдеться у повідомленні KibOrg.

KibOrg — проєкт журналістів та IT-спеціалістів, які об’єднались під іменем легендарних кіборгів для боротьби з агресором в інформаційному просторі. Учасники проєкту розслідують злочини росіян в Україні, викривають діяльність колаборантів і розвінчують російські фейки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com