Український біатлоніст Дмитро Підручний тріумфував у спринті чемпіонату Швеції

25.11.2019, 09:49
53896

24 листопада, чоловіча збірна України з біатлону проводить останній тренувальний збір в шведському місті Ідре, в якому відбулася спринтерська гонка відкритого чемпіонату Швеції, повідомляє УНН з посиланням на Федерацію біатлону України.

Читайте також: Названо склад збірної України на стартовий етап Кубка світу з біатлону

У спринті домінували іноземці − в першій десятці виявився лише один шведський біатлоніст Мальті Стефанссон. Українець Дмитро Підручний зміг відстрілятися чисто і майже на 28 секунд випередив автора другої сходинки швейцарця Беньяміна Вегера і більш, ніж на хвилину, його соратника по команді Маріо Долдера, який став третім.

Більше з українських чоловіків ідеально обидві стрільби не пройшов ніхто, а Руслан Ткаленко і зовсім допустив сумарно 6 промахів (36 на фініші). Але непоганий результат зміг показати Богдан Цимбал − з одним пострілом повз в “лежці” увійшов в десятку кращих в цій гонці (9−е підсумкове місце).

Варто відзначити, що усього стартував 41 спортсмен, з них 9 українців. На старті не було трьох кращих шведських біатлоністів − Себастьян Самуельсон, Йеспер Нелін і Мартін Понсілуома готуються до “домашнього” старту Кубка світу в Естерсунді.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com