Український футболіст-зрадник розважився на вечірці в Москві, поки окупанти обстрілюють його рідне місто

30.05.2022, 21:32
120834

Колишній захисник донецького “Шахтаря” та збірної України Іван Ордець відвідав вечірку на честь завершення сезону в чемпіонаті Росії, де він виступає за московське “Динамо”.

Читайте також: У Мелітополі прогримів потужний вибух: поранено племінницю колаборанта Балицького

Від початку повномасштабного російського вторгнення до України 29-річний гравець не поїхав з країни-агресорки. Без докорів сумління він продовжив заробляти гроші в РФ, як і інший футболіст-зрадник Анатолій Тимощук.

Після завершення сезону “Динамо” Москва влаштувало святковий корпоратив. На цій вечірці “засвітився” й Ордець – український футболіст безтурботно танцював разом з одноклубниками.

Очевидно, Івана зовсім не хвилював той факт, що в цей час російські війська стирають з лиця Землі його рідне місто Волноваху. Інакше важко пояснити такі веселощі у столиці країни-окупантки.

Додамо, що за більш ніж три місяці Ордець жодним чином не висловив свою позицію щодо повномасштабної війни, яку Росія розв’язала проти України. У соцмережах Іван опублікував лише два дописи – обидва ще наприкінці лютого. Перший – про те, що він нібито “усім серцем з Україною”. Другий – про жахіття у Волновасі, не вказавши, хто приніс його рідному місту численні смерті та страждання.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com