Український моряк зник із судна у Перській затоці

14.02.2020, 17:50
63247

Український моряк 8 лютого зник з борту судна “Вікторія”, це сталася в нейтральних водах Перської затоки на шляху до Ірану. Таким чином майже за два тижні вже третій український моряк зник з судна. Про це УНН повідомили у пресслужбі благодійної організації “Фонд допомоги морякам “Ассоль”.

Читайте також: Біля берегів Камеруну пірати захопили судно з моряками, серед полонених українець

“За 16 днів з кінця січня по початок лютого вже втретє в Україну приходить моторошна звістка про зникнення з борта судна українського моряка світового торгового флоту. 8 лютого 2020 року з борту судна “Вікторія” (cargo ship, прапор Belize, IMO 9065912) зник Горяєв Олександр Олександрович, 17.04.1987 р.н. громадянин України. Пригода сталася в нейтральних водах Перської затоки на шляху до Ірану”, – повідомили у фонді.

Як зазначається, рідні скаржаться, що інцидент стався 8 лютого, однак представник крюїнгової компанії повідомив рідним цю звістку 13 лютого. “Після списання капітану і старпому, на їх місце прийшли громадяни Росії з Ростова-на-Дону, з якими у зниклого Горяєва А.А. були непорозуміння, про це Горяєв А.А. повідомив рідним в телефонній розмові 23.01.2020 р.”, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що з судна Green Italia зник український моряк. Також біля берегів США зник український моряк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com