Український уряд виділив 8,4 млн гривень допомоги постраждалим від вибуху у Бейруті

17.08.2020, 13:10
81582

17 серпня Кабінет Міністрів України прийняв рішення про надання гуманітарної допомоги постраждалому від вибуху населення в м. Бейруті, Ліванської Республіки

Читайте також: Україна розірвала ще одну угоду з РФ – про торгові представництва

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Урядовий портал.

“На виконання указу Президента України від 14 серпня 2020 року Уряд розпорядився виділити з резервного фонду Державного бюджету 8,4 млн грн Міністерству внутрішніх справ для надання гуманітарної допомоги постраждалому від вибуху населення в м. Бейруті”, – йдеться в повідомленні.

МВС спільно з Державною службою надзвичайних ситуацій та Національною гвардією мають забезпечити закупівлю, відправлення, доставку та передачу вантажу гуманітарної допомоги у вигляді лікарських засобів, виробів медичного призначення та борошна пшеничного.

Читайте також: Уряд Білорусі відправлений у відставку

Як повідомлялося, серія потужних вибухів прогриміла 4 серпня в портовій зоні Бейруту. Вибуховою хвилею зруйновано велику кількість будинків, вибито стекла і двері. Пошкоджено будівлю міжнародного аеропорту.

Влада Лівану заявила, що причиною потужних вибухів у портовій зоні Бейруту стали 2750 тонн аміачної селітри, конфіскованої митними службами шість років тому, котра зберігалася на складі.

Станом на 12 серпня кількість загиблих унаслідок серії вибухів у Бейруті досягла 171 людини. Ще більше ніж 6 тис. осіб дістали травм, 300 тис. людей залишилися без даху над головою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com