Українці назвали топ-досягнення країни у 2021 році

22.12.2021, 14:30
107826

Лише 2% не змогли знайти жодних досягнень у житті країни за останній рік

Серед найбільших досягнень України в 2021 році громадяни назвали перемогу боксера Олександра Усика (35%), успіх українських паралімпійців в Токіо (32%) та програму «Велике будівництво» (31%). Такі дані соціологічного опитування опублікувала група «Рейтинг».

Також близько 20%  українців серед досягнень року назвали розширення послуг додатку «Дія», масову вакцинацію та вихід збірної по футболу до чвертьфіналу Євро 2020.

Ще по 15% обрали основними перемогами виступ українських спортсменів на Літніх Олімпійських іграх та реалізацію норми обслуговування українською мовою.

Також 13-14% вважають основним досягненням ухвалення закону «Про олігархів» та санкції проти Медведчука, ще 7-9% обрали серед досягнень старт ринку земель й договір про відкрите небо з ЄС, 4-5% – «Кримську платформу й успіх «Go A» на Євробаченні.

При цьому лише 2% сказали, що жодних досягнень в цьому році не було.

Опитування проводилось Соціологічною групою «Рейтинг» 16-18 грудня в усіх регіонах України окрім окупованих територій серед 2500 респондентів методом CATI (Computer Assisted Telephone Interviews – телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0%.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com