Українці та азербайджанці виконали «Щедрик» посеред Кавказьких гір. ВІДЕО

25.12.2020, 17:37
92062

Музичний твір “Щедрик” українського композитора Миколи Леонтовича виконали азербайджанські та українські музиканти посеред Кавказьких гір.

Про це повідомляється на сторінці у Facebook посольства України в Азербайджані, – повідомляє Суспільне.

Як повідомляють у посольстві, зіграли його за допомогою стародавніх азербайджанських музичних інструментів.

“Символічно, що рівно через століття український «Щедрик» повернувся в Старий Світ, щоб бути почутим з вершин величних і чарівних Кавказьких гір”, – йдеться у повідомленні.

<iframe width=”928″ height=”522″ src=”https://www.youtube.com/embed/YZQ8IeOtfPw” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Виконав його створений українсько-азербайджанський тандем у складі: українки Поліни Десятніченко, заслуженого артиста Азербайджану Торгула Асадулаева, заслуженої артистки Чинари Гейдарової, Вафи Ширалієвої, Шафи Карімової та Азада Алімаммадова.

“За традицією український “Щедрик” сповіщає світові про наближення новорічних свят. Український “Щедрик” та посольство України в Азербайджанській Республіці щиро вітає братній азербайджанський народ з наступаючим Новим Роком та від щирого серця бажає миру, злагоди та процвітання у новому, 2021 році”, – додали у посольстві.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com