Українці втрачають інтерес до iPhone

13.11.2018, 17:23
5295

Американські смартфони втрачають українських покупців. Попит на “айфони” в цьому році майже вдвічі нижче, ніж у минулому. Не рятує ситуацію і вихід нових моделей телефонів від Apple.
В аналітичній компанії Counterpoint Research вказують, що в світі намітився новий тренд — покупці все частіше відмовляються від придбання нових гаджетів на користь відновлених — так званих “рефербишів”. Але Україну цей тренд не зачепив — в компанії MOYO вказують, що попит на відновлені iPhone також впав майже вдвічі.

За даними MOYO, за перші десять місяців поточного року українці придбали на 43% менше нових “айфонів”, ніж за аналогічний період 2017 року. Попит на відновлені моделі впав ще більше — на 48%. При цьому вихід нових iPhone XS, XS Max і XR залишився майже непоміченим українцями — не було звичного ажіотажу на старті продажів і в попередніх замовленнях.
В MOYO вказують, що зниження попиту на “айфони” може бути викликано декількома факторами, серед яких: порівняно висока вартість нових моделей і посилення конкуренції з боку китайських брендів.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com