Українці вважають Зеленського “невдахою року” – опитування

21.12.2020, 16:47
91853

В Україні 28% громадян вважають Президента України Володимира Зеленського “невдахою року”, а 15% називають його навпаки – “політиком року”. Про це повідомляє УНН із посиланням на дані опитування, проведеного Фондом “Демократичні ініціативи” ім. Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології.

Читайте також: “Шлях до миру”: Зеленський опублікував фото із Путіним в річницю зустрічі “нормандської четвірки”

“Політиком року українці найчастіше називають чинного Президента Володимира Зеленського, але він же очолив і народний рейтинг “невдах” року. Можна сказати, що у 2020-му році Україна залишилася без “Політика року”. Відносну більшість у цій номінації українці віддали чинному Президенту Володимиру Зеленському, але навіть його назвали “політиком року” лише 15%”, – йдеться у результатах опитування.

Так, 28% опитаних вважають чинного Президента “невдахою року”, а на другому місці у цьому рейтингу Петро Порошенко – його вважають невдахою 13,8% опитаних.

Зазначається, що минулого року Зеленського вважали “політиком року” 46% громадян.

Додамо, опитування проводилося з 5 до 13 грудня 2020 року в усіх регіонах України за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Опитування здійснене методом особистого інтерв’ю face-to-face з 2004 респондентами. Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3%.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com