Українців готові колоти трьома дозами: Віктор Ляшко зізнався, що чекають дозволу ЄС

4.12.2021, 11:34
106401

Глава Міністерства охорони здоров’я України Віктор Ляшко повідомив про те, що бустерне щеплення в Україні вже може бути введено, за словами Європи, але в тому випадку, якщо в Європейському Союзі буде прийнято таке рішення на офіційному рівні

Введення третьої дози коронавірусу можна лише через дев’ять місяців після повної вакцинації проти коронавірусу (COVID-19). Ляшко заявляє, що технічно Україна вже готова, а також про це говорить і наявність вакцин.

Читайте також: Нардепи скаржаться на погіршення рівня життя: зарплати не вистачає (відео)

Тому запуск бустерної дози і розширення вікових категорій може відбутися в будь-який момент.

“Якщо приймуть пропозицію вчених, схвалять на рівні парламенту, то ми будемо готові повторити це все на території України”, – заявив глава МОЗ Віктор Ляшко.

Зовсім недавно, перед Новим Роком та Різдвом, були озвучені нові вимоги перед гірськолижними курортами, які включають себе обов’язкове проведення температурного скринінгу всім працівникам, роз’яснювальної роботи з усім персоналом з усіх питань, що стосуються коронавірусу. А ще заборона до виходу на робоче місце тим, хто не надав документи про повну вакцинацію, про негативний тест або одужання.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com