Українцям знову потрібно вклеювати фотографію в паспорт-книжечку або поміняти його на id-картку

7.07.2023, 09:30
143426

В Україні від 1 липня 2023 року рішенням Уряду скасовний карантин, запроваджений через пандемію COVID-19. У зв’язку з цим відновлюються старі правила щодо актуалізації даних у паспорті.

Читайте також: “Вони – сильно незалежні”: у Держдумі закликають знищити українців

Як повідомляють в МВС України, вимога вклеювати фотографії про досягнення 25 і 45 років була призупинена на період коронавірусного карантину.

“В Україні від 1 липня 2023 року рішенням Уряду скасували карантин, запроваджений через пандемію COVID-19. У зв’язку з цим відновлюються строки для вклеювання фотографій у паспорт громадянина України зразка 1994 року (у вигляді паспорта-книжечки) після досягнення особою 25- чи 45-річного віку”.

Українцям, яким виповнилося 25 або 45 років у період від 13 березня 2020 року (коли ця норма була припинена) до 24 січня 2022 року, потрібно звернутися до найближчого Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), щоб вклеїти актуальне фото в паспорт.

Вклеїти фото потрібно до 1 серпня 2023 року.

Якщо фотографія не буде вклеєна своєчасно, паспорт-книжечку доведеться замінити сучасною id-карткою.

Перевірте уважно свої паспортні документи та за необхідності отримання додаткової інформації зверніться до будь-якого підрозділу ДМС чи ЦНАП.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com