“Укрзалізниця” отримала нового керівника

10.01.2019, 14:01
7505

Кабінет Міністрів України 10 січня за пропозицією наглядової ради компанії призначив Євгена Кравцова головою АТ “Укрзалізниці”.

Читайте також: Як “Укрзалізниця” буде ділити потяги на класи

Про це інформує “Урядовий портал”.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, коментуючи призначення чиновника заявив, що у цьому році “Укрзалізниця” має продемонструвати прогрес в якості роботи.

Нагадаємо, що в Укрзалізницю Євген Кравцов прийшов у 2015 році на посаду радника генерального директора. Пізніше працював директором (з реформування, майнової та правової політики) Укрзалізниці, начальником департаменту реформування та корпоративного розвитку Укрзалізниці, членом правління ПАТ “Укрзалізниця”, в.о. голови правління ПАТ “Укрзалізниця”, а також першим заступником Міністра інфраструктури України – головою наглядової ради ПАТ “Укрзалізниця”.

У серпні 2017 року, після звільнення рокера Войцеха Балчуна, Євген Кравцов повернувся до Укрзалізниці та почав виконувати обов’язки голови правління товариства.

“Ми даємо йому мандат на професійне управління “Укрзалізницею”. І нам усім треба, щоб у 2019 році одержали прогрес зі стабільності і якості роботи. Не буду приховувати, що підприємства та бізнес хочуть одержати від компанії якісніший сервіс із більшою стабільністю. Усе, що робить Україна для внутрішнього споживання і зовнішніх ринків, ви маєте перевезти і доправити”, – заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Олеся Мацюк

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com