Upgrade старого у нове: у центрі Луцька продовжує працювати оновлений інтим-салон

11.08.2020, 12:52
81010

У центрі Луцька продовжує свою роботу скандальний інтим-салон “Caramel”, який функціонував під фальшивою вивіскою спа-салону “Юнона”. Проте зараз дане місце здійснило upgrade та знову змінило свою назву – тепер салон називається “Ego Studio”.

Читайте також: На Прикарпатті “накрили” бордель, затримано групу сутенерів (фото)

Аби привернути увагу до роботи даного закладу та залучити до нього якомога більше клієнтів, у центрі Луцька у дверях припаркованих автомобілів залишали візитки із контактами “Ego Studio”. Але цікавим є той факт, що на залишених листівках не вказується адреса закладу, а лише його номер телефону та інформація про те, що салон надає масаж інтимного характеру.

Проте, ввівши у пошукову систему назву інтим-салону, відразу стає зрозуміло, що це давно відомий скандальний салон “Юнона”, або як його ще називали “Caramel”, який надає інтим-послуги.

Нагадаємо, у лютому цього року спалахнув скандал через робту дому розпусти у центрі Луцька, який працював під фальшивою назвою салону краси “Юнона”, а роботу цього закладу кришував керівник головного управління Нацполіції у Волинській області Петро Шпига.  

“Цей салон, який нібито є салоном краси, насправді надає зовсім інші послуги. Тут пропонують інтимний масаж. На сайті закладу величезне еротичне меню, яке вражає різноманіттям. Клієнт може замовити одну, дві і навіть три оголених красуні, які пікантними пестощами доведуть чоловіка до вищого піку задоволення. Щоправда, в інтернеті салон називається не “Юнона”, а “Caramel”. Ціна за годину еротичних втіх коливається від 500 до трьох тисяч гривень”, – зазначалося тоді на шпальтах ЗМІ.

Проте після того, як генерал Петро Шпига залишив посаду керівника Нацполіції, про “Юнону” перестали говорити.

Наразі ж, через, приблизно 5 місяців після скандалу, горезвісний інтим-салон відновив свою роботу, щоправда під іншою назвою.

На сторінці салону у Facebook повідомляється, що “Ego Studio” відкрився тільки у липні цього року, хоча адреса його збігається із адресою салону краси “Юнона”.

Оголошення про початок роботи інтим-салону

Адреса “Ego Studio”

Та ж сама адреса салону краси “Юнона”

“EGO STUDIO – це елітний SPA салон, один з кращих салонів еротичного релаксу у Луцьку. Сучасні і успішні чоловіки гідні високого рівня сервісу, тому ми врахували цей тренд і створили салон, який відповідає Вашому статусу і очікуванням. Ми продумали для Вас відпочинок, зібравши все найкраще”, – йдеться на офіційному сайті закладу із інформацією про широкий спектр послуг, які надають у інтим-салоні, який, як зазначається, працює цілодобово.

Ціни на еротичний масаж у інтим-салоні, чесно кажучи, доступні не всім. Тому мало хто зможе дозволити собі таке розкішне задоволення – розслабитися в компанії молодих і гарних дівчат, які подарують клієнту справжню насолоду.

Цікаво, чи звернуть увагу правоохоронці на роботу інтимного закладу у Луцьку, чи все ж таки він працюватиме і надалі?

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com