“Уряд може ввести в Україні повний локдаун”, – мер Івано-Франківська розповів про плани Кабміну (відео)

20.11.2020, 10:11
89573

Карантин вихідного дня був певною підготовкою для більш жорстких заходів, тому найближчим часом Кабмін може ввести повний локдаун. Такі заходи триватимуть кілька тижнів.

Читайте також: В Україні ввели нові податки

Про це у Facebook повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків після наради з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем.

За його словами, “карантин вихідного дня” був своєрідною підготовкою для більш суворого локдауну. Так, за песимістичного сценарію локдаун на два тижні введуть 10-15 грудня, за оптимістичного – 20-25 грудня.

“Позиція уряду незмінна – карантин вихідного дня буде. Крім того, висловлювалася думка, що це плавна підготовка до повного локдауну. Озвучувались цифри, що цей локдаун в “песимістичному” варіанті буде 10-15 грудня, в “оптимістичному” – 20-25 грудня на кілька тижнів”, – сказав Марцінків.

За словами міського голови, це призведе до катастрофи для економіки, особливо в період свят, коли локдаун вдарить по малому і середньому бізнесу.

Напередодні стало відомо, що Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль 19 листопада провів нараду з міськими головами, на якій обговорив боротьбу з поширенням COVID-19. Під час наради прем’єр порадив мерам задуматись над посиленням карантину, проте у пресцентрі Кабміну не повідомлялись конкретні дати щодо карантину.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com