Утримували в підвалі та катували: у Вінниці подружжя вимагало від чоловіка неіснуючий борг (фото, відео)

4.11.2020, 11:10
88197

На 5 років за грати може сісти подружжя вінничан, яке підозрюють у викраденні людини. Затримали їх вчора, 3 листопада. Сімейна пара викрала 25-річного хлопця, який раніше у них працював, та почали вимагати у нього повернення “боргу”, який нібито утворився в той час, коли він був їхнім працівником. Хлопця тримали близько доби в підвалі з мішком на голові.

Читайте також: Різав навіть після того, як вона померла: на Львівщині свідок Єгови жорстоко вбив літню жінку

Про це повідомили у відділі комунікації МВС.

В поліцію звернулася дружина потерпілого, і співробітники правоохоронних органів почали розслідування. З’ясувалося, що злочинці вимагали повернути 12 тисяч гривень, які він нібито вкрав. Молодик заперечував свою причетність до крадіжки й тоді зловмисники силою його заштовхнули в автомобіль, побили, одягли мішок на голову і привезли у свій будинок, де закрили в підвалі.

Злочинці погрожували своїй жертві пістолетом, відібрали у нього паспорт, мобільний телефон, а з будинку викрали телевізор та вимагали гроші. Поліція затримала викрадачів 3 листопада і при огляді їх автомобіля був виявлений мішок, металева труба та інші речові докази скоєння злочину. В будинку був виявлений пістолет для відстрілу гумових куль.

36-річного підозрюваного затримали та помістили в ізолятор тимчасового утримання. Йому готуються повідомити про підозру у незаконному позбавленні волі та викраденні людини. Також буде надана правова оцінка дій його 30-річної дружини.

Читайте також: Мати не вірила: на Волині 13-річна дівчина прийшла в поліцію, щоб здати вітчима, який її ґвалтував три роки

Відкрито кримінальне провадження за статтею 146, ч. 2 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com