В Азовському морі на очах у відпочивальників потонула дівчина (відео)

26.07.2020, 21:50
79561

У суботу, 25 липня, на дикому пляжі в Тубалі в Приазовському районі Запорізької області потонула дівчина. При цьому літній чоловік бачив, як вона тоне і нічого не зробив. Коли дівчина купалася, на узбережжі був шторм, але що саме стало причиною трагедії невідомо. Її витягли на берег, і спробували повернути до життя, але на жаль, не змогли.

Читайте також: З затонулого танкера Delfi в Одесі знову стався витік палива, оголосили надзвичайну ситуацію

Про це повідомляє РИА “Мелитополь”, пише Главком.

Очевидиця події Надія Созинова написала в Instagram, що дівчина відпочивала на пляжі в компанії, але купалася одна. Коли її тіло витягли з води, підійшов літній чоловік і почав розповідати, що ще годину тому бачив, як дівчина пішла купатися і почала тонути.

Подруги або родички дівчини прибігли, коли вже минуло близько 20 хвилин після виявлення тіла. На пляжі вони залишили її одну, бо вона хотіла ще скупатися.

Жінка також зазначила, що швидкій допомозі до місця інциденту необхідно було їхати 27 кілометрів. Оскільки пляж дикий, то на ньому немає ні рятувальників, ні апаратів для очищення легенів, ні тим більше медиків, які могли б надати першу допомогу.

“Прошу вас, бережіть себе, ніхто не застрахований від нещасного випадку, але будьте трохи завбачливі і, будь ласка, допоможіть людині, якщо вона дійсно цього потребує. Дуже страшно дивитися як з молодої дівчинки йде життя”, – написала Надія.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com