В ГУР пояснили, яку зброю Росія намагається передати ХАМАСу, щоб “підставити” Україну

11.10.2023, 09:32
148067

Росія намагається дискредитувати Україну на світовій арені через “зброю” для бойовиків ХАМАСу. РФ хоче виставити нашу державу як ту, яка передає зброю для війни в Ізраїлі.

Читайте також: В ООН назвали кількість цивільних, які постраждали від агресії Росії проти України

Про це в рамках єдиного телемарафону повідомив представник ГУР України Андрій Юсов.

За його словами, Росія хоче передати представникам ХАМАСу зброю, яку окупанти здобули на полі бою в Україні – зокрема, стрілецьку зброю.

“Мова йде про стрілецьку зброю, невеликі обсяги, не йдеться про справжню допомогу через українську зброю… Іде війна, українські Сили безпеки і оборони в бою здобули у окупантів велику кількість техніки, військового озброєння, зокрема – стрілецької зброї. На превеликий жаль, є такі випадки в контексті стрілецького озброєння і з боку загарбників. І ось окремі зразки вже контрабандними каналами постачання зброї – а Росія сьогодні є збройним контрабандистом номер один – передані ХАМАСу для того, щоб реалізувати інформаційно-психологічну операцію проти України на міжнародній арені”, – пояснив Андрій Юсов.

Він також додав, що Росія таким чином намагається спробувати послабити підтримку нашої держави з боку партнерів та союзників.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com