В Індонезії порушників маскового режиму стали класти в труни

8.09.2020, 20:21
83598

В Індонезії місцева влада та волонтери вдалися до незвичайного способу боротьби з поширенням коронавірусу. Про це повідомляє місцеве видання Jakarta Post.

Читайте також: В уряді хочуть знизити смертність на дорогах внаслідок ДТП на 30% до 2024 року

Так, в місті Проболинго в провінції Східна Ява, 50 торговців місцевого ринку покатали в катафалку. Це сталося після того, як торговці виявилися без масок під час перевірки. Їм видали засоби індивідуального захисту і повантажили в катафалк.

Повідомляється, що в спеціальному автомобілі знаходиться порожню труну “для перевезення тіл загиблих від Covid-19”. Деяких також намагалися покарати – на три місяці порушників зобов’язували прибирати ринки і чистити каналізаційні траншеї.

У столиці Індонезії Джакарті порушників поміщали в бутафорські труни. Їх можна було безперешкодно фотографувати, а порушнику при цьому дозволялося закривати обличчя. Однак незаконну ініціативу припинили представники місцевої влади.

Глава агентства Будха Новіа закликав покарати порушників відповідно до діючих правил. Також він додав, що штрафів і покарань у вигляді соціальної роботи досить, щоб змусити мешканців дотримуватися протоколи охорони здоров’я, спрямовані проти поширення коронавируса.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com