В Іспанії повія поділилася коронавірусним “букетом” з клієнтами та колегами, 119 людей на карантині

29.02.2020, 20:45
65042

Співробітниця борделю принесла на роботу коронавірус.

Читайте також: Глава МОЗ про коронавірус: готовність України, наявність експрес-тестів та масок, лікування і вакцинація

Стало відомо, що агенти Національної поліції охороняють бордель “Шварцвальд” в іспанському місті Валенсія, в якому дівчина, у якої виявили коронавірус, не виконала накази органів охорони здоров’я. Про це повідомляють європейські джерела в поліції, інформує znay.ua.

Так, позитивний результат на коронавірус цієї дівчини змусив рано вранці ізолювати 86 клієнтів, які перебували в будівлі на той час.

Співробітниця борделю, яка зараз надійшла в університетську лікарню, у ту ж ніч мала інтимний зв’язок з кількома своїми клієнтами.

Згідно даних ЗМІ, власники клубів, працівники служби безпеки та прибирання, офіціанти, дівчата та клієнти в цілому 119 осіб, кожен з яких перебуває на карантині до подальшого повідомлення.

Також місцева влада побоюється, що жінки деяких клієнтів почнуть збиратися перед будинком, щоб попросити пояснень. Всі вони були поміщені на карантин у якості запобіжного заходу, хоча ні у одного з них не виявили ознак зараження смертельним вірусом.

Однак протягом 14 днів їм було рекомендоване нормальне життя всередині приміщень. Співробітники Національної поліції надали 120 масок для використання.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com