В кінці жовтня очікуються магнітні бурі

15.10.2019, 14:10
47105

У жовтні 2019 року протягом двох днів − 24 і 25 числа− на Землі вируватимуть магнітні бурі. Про це свідчать прогнози експертів Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця. Так, в Україні очікується метеоудар рівня G1. Після цього магнітосфера заспокоїться − до 11 листопада бур не передбачається.

Читайте також: Названо п’ять вагомих причин вживати велику кількість води

Щоб залишатися в тонусі й мінімізувати негативний вплив магнітних бур, фахівці радять у цей період дотримуватись простих порад. Так, цей час краще провести в спокої, уникаючи стресових ситуацій і надмірних навантажень – як фізичних, так і емоційних. Слід більше відпочивати, висипатися й гуляти на свіжому повітрі.

Для поліпшення самопочуття у такі дні рекомендується не переїдати, щоб не збільшувати навантаження на серцево−судинну систему. Дотримуйтесь меню, що складається з легкої їжі, мінімізувавши вживання дуже жирних, гострих й занадто солоних страв. Варто відмовитися від алкоголю і кави, замість цього пити більше води й заспокійливі чаї.

Нагадаємо, що дослідники з Медичного університету Тайбея з’ясували, що у ківі є властивості, що дозволяють людині швидше засинати.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com