В Кремлі разом із Китаєм готуються до відставки Путіна – Піонтковський

12.06.2023, 15:30
142051

В Кремлі усвідомили поразку у війні проти України та разом із Китаєм готуються до відставки чинного президента РФ Володимира Путіна.

Читайте також: Помер відомий терорист Унабомбер (Теодор Качинський)

Про це сказав російський політолог із Вашингтона Андрій Піонтковський в інтерв’ю на телеканалі “Еспресо”.

“Ми не мали сумнівів, що в Кремлі сидять злочинці, уроди. Але не думали, що вони настільки ідіоти. Та вони на це пішли – підрив Каховської ГЕС. Вони потопили дуже багато свого особового складу й своєї техніки. Це вписується в гру так званого ядерного шантажу, тому що сигнал, який вони послали підривом каховської греблі, насправді є сигналом про Запорізьку атомну станцію”, – сказав політолог.

За його словами, Захід перестав піддаватися на ядерний шантаж РФ.

“Головне завдання було показати: так, ми ненормальні, від нас можна очікувати багато чого. Щоправда, це вже не працює, Захід перестав піддаватися на ядерний шантаж. Але я вам зараз доповім про останні думки в кремлівській пропаганді. Ймовірно, учорашня заява прем’єр-міністра Сунака (прем’єр-міністр Британії Ріші Сунак – ред.) справила на них нищівне враження. Сунак сказав, що їхня розвідка ще не закінчила свою роботу, але якщо ми точно знатимемо, що це справа рук росіян, наші відносини досягнуть абсолютно нового рівня – нового дна відносин”, – нагадав експерт.

За його словами, рпомова британського лідера пролунала “досить зловісно”, і сьогодні почалася паніка на російських каналах.

“Слухайте, ви не повірите: Соловйов (один із головних кремлівських пропагандистів Володимир Соловйов – ред.), який кілька днів волав, що мало не сам бачив, як українські “хаймерси” розбомбили цю нещасну греблю, почав казати: знаєте, я подумав, усі дані кажуть, що гребля зруйнувалася з природних причин, це не росіяни підірвали й не українці, це старенька гребля, вона не витримала, бо було багато ударів по ній, до того ж напір води. Але найцікавіше, що це спустили обов’язкову методичку, самовикриття розпочала ціла низка кремлівських агентів з опозиції, які завчено стали повторювати за Соловйовим те саме. Найбільший з них – Волков (соратник Навального – Леонід Волков – ред)”, – розповів експерт.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com