В МВС розповіли подробиці резонансної ДТП у Харкові

7.11.2020, 22:53
88523

У Міністерстві внутрішніх справ розповіли подробиці дорожньо-транспортної пригоди, в ході якого автомобіль влетів на “острівець безпеки”. Винуватець аварії перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Читайте також: “Бог наказав вбити 15 людей”: спливли подробиці жахливої різанини у Кривому Розі (фото, відео)

Про це заступник глави МВС Антон Геращенко написав на своїй сторінці в Facebook, передає РБК-Україна.

“За кермом Фольксваген Пассат, що вчинив наїзд на трьох пішоходів, що стояли на “острівці безпеки” на проспекті Науки, був 23-річний громадянин республіки Ємен Хенді Алі. Серед постраждалих – десятирічна дитина”, – зазначив заступник міністра.

За даними чиновника, іноземець у 2016 році отримав тимчасове право на проживання в Україні на підставі того, що був зарахований на навчання до Харківського національного університету повітряних сил імені Кожедуба.

“Тільки я припускаю, що займався він тут зовсім не навчанням. Хенді Алі затриманий співробітниками поліції. Поліція і прокуратура буде наполягати на утриманні громадянина Ємену під вартою на період досудового слідства”, – повідомив Геращенко.

Він додав, що винуватця ДТП будуть судити не тільки за наїзд на пішоходів, а й за хуліганство.

“Кілька місяців тому цей іноземний “студент” напав на дівчину і побив її. Йому було пред’явлено підозру за статтею “Хуліганство”. Суд його відпустив під заставу в 105 тисяч гривень”, – заявив глава МВС.

Також чиновник повідомив про стан постраждалих в аварії.

Читайте також: У Рівному затримали поліцейських, які за пів мільйона доларів продавали керівні посади в Нацполіці (фото)

“Постраждалі від наїзду дві жінки, 1970 і 1971 року народження, були негайно доставлені в лікарню швидкої допомоги імені Мещанінова з множинними переломами та забоями. Туди ж був доставлений і 10-річний Артем. У нього попередньо діагностована закрита черепно-мозкова травма, забій грудної клітини, перелом кісток передпліччя правої руки”, – написав Геращенко.

Заступник міністра також підкреслив, що іноземець намагався симулювати погіршення свого здоров’я, проте на даний момент його помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Нагадаємо, сьогодні, 7 листопада, в Харкові автомобіль влетів на “острівець безпеки”, в результаті чого постраждали чотири людини, в тому числі 9-річна дитина.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com