В Одесі чоловік вдарив ножем поліцейського

28.02.2019, 20:51
14277

Агресивний чоловік вдарив поліцейського ножем у груди в Одесі.

Читайте також: Відомий боксер відлупцював підлітків за сніжки?

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Близько опівночі, повертаючись додому, працівник управління превентивної діяльності ГУНП побачив групу молодих людей, які голосно з’ясовували стосунки, лаялися між собою та ображали нецензурними словами дівчину зі своєї ж компанії.

Правоохоронець вирішив втрутитися і припинити протиправні дії. Представившись поліцейським, він зробив порушникам публічного порядку зауваження.

“У відповідь пролунала зневажлива фраза, після якої агресивно настроєний молодик вихопив ніж і вдарив правоохоронця в груди. Після цього вся компанія кинулася тікати. Поліцейський був госпіталізований з проникаючим пораненням грудної клітини”, – йдеться у повідомленні.

Працівники Портофранківського відділення поліції та Департаменту внутрішньої безпеки встановили учасників події. Крім того, під час невідкладного обшуку у квартирі підозрюваного було вилучено ймовірне знаряддя злочину – ніж.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 348 КК України – посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічного ув’язнення. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Слідчі дії тривають.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com