Чоловіків, які розстріляли вінницьких поліцейських, затримали на території Одеської області

21.04.2024, 18:04
157670

Двох чоловіків, яких розшукували у справі про вбивство поліцейського та поранення ще одного на Вінниччині, затримали в Одеській області. Про це заявив голова Національної поліції України Іван Вигівський.

Читайте також: Правоохоронці знайшли автомобіль вбивць вінницьких поліцейських: розслідування триває

“Завдяки злагодженій роботі оперативних служб було вставлено місцеперебування фігурантів – вони переховувались на території Одеської області. Зловмисники затримані за силової підтримки спецпідрозділу КОРД. Нападники – двоє військових, батько та син, 52 та 26 років, уродженці Вінницької області”, – йдеться у заяві.

Зазначається, що поліцейський, який загинув при виконанні обовʼязків, захищаючи напарника, на якого напали першим, встиг здійснити постріли та поранити зловмисників. Обставини події та мотиви скоєного злочину встановлюються.

За фактом нападу слідчі розпочато кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України – вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Санкція статті передбачає до довічного позбавлення волі.

Зазначається, що для затримання зловмисників був орієнтований весь особовий склад поліції Вінниччини та сусідніх областей, а також введено спеціальну операцію.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com