В Одесі проходять масові обшуки у справі про схеми в мерії (фото)

2.07.2020, 17:08
77174

Сьогодні, 2 липня, в Одесі проходять масові обшуки у справі, пов’язаному з розкраданням майна міста. Обшуки проводять детективи Національного антикорупційного бюро.

Читайте також: Хрещений-нелюд з Волині жорстоко побив та викинув з вікна 6-річного хлопчика, дитина померла

Про це йдеться в повідомленні НАБУ у Facebook, пише РБК-Україна.

Повідомляється, детективи НАБУ проводять обшуки в офісних приміщеннях та за місцем проживання людей, які можуть бути задіяні в цій схемі.

“Зараз ці факти і можлива причетність осіб до інших злочинів перевіряються шляхом проведення слідчих дій”, – йдеться в повідомленні.

Обшуки проводяться в рамках кримінального провадження, відкритого за фактами розкрадання в особливо великих розмірах або організованою групою, зловживання владою з важкими наслідками і відмивання грошей.

Як пишуть місцеві ЗМІ, в схемах були задіяні чиновники мерії Одеси. За словами голови територіального управління НАБУ Володимира Деуліна, мова йде про купівлю будівлі заводу “Краян”, незаконний викуп території аеродрому “Застава”, приватизацію комунальних приміщень і спробу захоплення території Шкільного аеродрому. Збикти місту оцінюються у понад 500 млн гривень.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com