В Одеській області потонув 16-річний юнак, рятуючи з води двох друзів (відео)

14.10.2020, 14:23
86578

У місті Чорноморськ на Одещині підлітки вирішили скупатися у морі, через великі хвилі хлопці почали тонути. Один з підлітків кинувся на допомогу, утім сам загинув. Двох інших хлопців вдалося врятувати.

Читайте також: Помер ветеран АТО, який підпалив себе на Майдані

Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Одеській області.

“Подія сталася вчора близько 15-ї години. Після занять четверо друзів з різних населених пунктів зібралися на узбережжі, щоб попрощатися перед від’їздом по домівках на час введення дистанційного навчання. Двоє з хлопців вирішили покупатися, але несподівано здійнялися хвилі, і вони почали тонути. На допомогу друзям кинувся підліток, що залишився на березі, проте він і сам став заручником великої води”, – сказано у повідомленні.

Зазначається, що з води хлопців – жителів Білгород-Дністровського району, 2005 року народження, – витяг поліцейський, який прибув за викликом пересічного громадянина, що став випадковим свідком події і теж намагався допомогти.

“Після надання медичної допомоги госпіталізація їм не знадобилася… На превеликий жаль, їхнього однолітка з Овідіополя врятувати не вдалося”, – додається у повідомленні.

Так, за фактом загибелі студента відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою “нещасний випадок”. Триває слідство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com