В одному із супермаркетів Ужгорода зафіксовано спалах Covid-19

19.05.2020, 16:08
72885

В Ужгороді прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за повідомленням місцевих ЗМІ про різкий спалах інфекції Covid-19 у одному із торгових закладів обласного центру.

Читайте також: Вчені дослідили, що у лікуванні людей з коронавірусом може допомогти апарат для насичення крові киснем

Як повідомляє Главком з посиланням на місцеве видання, в ужгородському супермаркеті “Вопак”, розташованому на вулиці Яроцькій, мав місце спалах захворювання, спричинений коронавірусом Covid-19. Місцеві ЗМІ повідомляють наразі про шістьох хворих працівників магазину. Керівництво закладу при цьому приховує факт сплеску захворювання: персоналу заборонили розповідати про хворих колег, а тим часом супермаркет продовжує працювати.

У рамках слідства правоохоронці із залученням відповідних фахівців перевірять стан дотримання санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам у вказаному закладі, а також вжиті заходи задля запобігання поширенню інфекції серед працівників магазину та мешканців Ужгорода.

Попередня правова кваліфікація у даному провадженні за ч.1 ст. 325 КК України, тобто порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням.

Підслідність у даному провадженні визначено за Ужгородським відділом поліції. Прокурори Ужгородської місцевої прокуратури забезпечуватимуть процесуальне керівництво за ходом розслідування, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com