В Офісі президента розповіли, як будуть скорочувати Кабмін

17.07.2019, 15:50
33483

У Президента планують скоротити кількість міністерств і центральних органів виконавчої влади, що знаходяться в сфері впливу міністерств. Про це заявив заступник керівника Офісу президента Руслан Рябошапка.

Читайте також: У команді Зеленського прокоментували майбутню судову реформу

Рябошапка заявив, що також планується скоротити кількість віце-прем’єрів ″без портфелів″, які не очолюють міністерства.

″Йдеться також про скорочення центральних органів виконавчої влади, які знаходяться у сфері управління міністерств″, – заявив Рябошапка.

У команді Зеленського вважають, що адміністративну реформу треба проводити, але за умови, що вона повинна виходити не з тих принципів, коли якийсь державний орган виконавчої влади створюють під конкретну людину.

″Не потрібно під людину створювати якийсь орган. Якщо є певні державницькі функції, ми повинні подивитися, які центральні органи виконавчої влади можуть забезпечити їх виконання″, – сказав Рябошопка.

Читайте також: У Зеленського збирають позачергове засідання Верховної Ради

За словами представника Зеленського, в разі, якщо вони не є необхідними для країни або суспільства, тоді і функцій як таких не повинно існувати.

″Держава не повинна втручатися в діяльність підприємців або громадян, тому й такого органу теж не буде існувати, – заявив Рябошапка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com