В окупованій Луганщині на вибуховому пристрої підірвалися жінка і дитина

8.10.2020, 12:31
86115

На окупованій території Луганської області жінка з сином підірвалися на вибуховому пристрої. Жінці довелося ампутувати ногу, дитина – отримала поранення ока.

Читайте також: Неподалік від Сум стався викид аміаку (відео)

Як передає OBOZREVATEL, про це йдеться в звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні від 7 жовтня. Відзначається, що інцидент трапився ще 28 вересня в полі поблизу населеного пункту Золоте-5 (Михайлівка).

Жінка розповіла спостерігачам, що разом із сином і донькою шукала свою корову в полі поблизу Золотого-5, де наступила на вибуховий пристрій.

“Вона зазначила, що отримала серйозні поранення лівої ноги, яку довелося ампутувати нижче коліна, а також численні поранення правої ноги. Жінка додала, що її син отримав поранення очей, а донька не постраждала”, – йдеться у звіті.

В ОБСЄ зазначають, що того ж дня сестра постраждалої телефоном поінформувала команду місії, що 28 вересня дізналася про інцидент від дочки потерпілої, а коли дісталася до поля, побачила поранених сестру і племінника.

У лікарні непідконтрольного Первомайська медперсонал підтвердив, що 28 вересня до них доставили жінку 40-49 років із пораненнями, отриманими в результаті спрацьовування вибухового пристрою.

“Медики лікарні в Луганську сказали, що 28 вересня було госпіталізовано хлопчика (11 років) із пораненнями, відповідними наслідкам спрацьовування вибухового пристрою, і йому прооперували очі”, – додали в ОБСЄ.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com