В окупованому Криму заарештували трьох українських моряків

27.11.2018, 17:58
5919

Так званий “Київський районний суд” у окупованому Сімферополі заарештував на два місяці одного із затриманих Росією українських моряків у Азовському морі. Згодом з’явилася інформація про нові арешти. Зауважимо, що воїнів Військово-Морських Сил “судять” за російським законодавством.

Читайте також: Російським військовим, які напали на українських моряків оголосили підозру

Як пише російська інформаційна агенція ТАСС, мовиться про Володимира Варемеза, який проживає у Одеській області та народився у 1992 році. До слова, Варемез був членом екіпажу буксира “Яни Капу”.

За інформацією ресурсу, йому пред’явлено обвинувачення за статтею Кримінільного Кодексу РФ про “незаконне перетинання кордону, вчинене групою осіб за попередньою змовою або організованою групою, або з застосуванням насильства чи загрози його застосування”.

До слова, своєї провини український моряк не визнав.

“Суд постановив, клопотання про взяття під варту підлягає задоволенню. Призначити запобіжний захід до 25 січня 2019 року”, – зазначив суддя.

Згодом з’явилася інформація, про арешт ще одного українського моряка. Як пише видання “Крим. Реалії”, “суд” заарештував ще й матроса катера “Нікополь” Сергія Цибізова та він також перебуватиме під вартою до 25 січня 2019 року.

За словами журналіста Антона Наумлюка, суддя Київського райсуду Сімферополя Віктор Можелянскій заарештував на два місяці ще й старшого матроса катера “Нікополь” Андрія Оприска.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com