В перший день роботи в Польщі збило авто: 22-річний українець помер у реанімації (фото)

21.02.2022, 10:31
111895

У Польщі трагічно загинув українець Сергій Трущенко, якого в перший же день його роботи за кордоном на пішохідному переході збив автомобіль. 22-річний хлопець помер 16 лютого в лікарні міста Лодзь.

Читайте також: Побили та задушили: у Чехії знайшли мертвим 21-річного заробітчанина з України, який зник ще в липні

Про смертельну ДТП повідомила Facebook-спільнота “Книга пам’яті померлих за кордоном українців“. Відомо, що Трущенко народився 2000 року в місті Южноукраїнськ (Миколаївська область).

Після аварії заробітчанина госпіталізували в тяжкому стані. Довгий час він боровся за життя в реанімації, але медикам так і не вдалося врятувати пацієнта.

“Небайдужі здавали кров заради його порятунку – але, на жаль, дива не трапилося й наш земляк помер”, – написали у Facebook-спільноті.

У Польщі помер Сергій Трущенко

Як передає info112.pl, аварія з 22-річним хлопцем сталася на вул. Паб’янницька в місті Лодзь, неподалік від місця проживання українця. Постраждалого відвезли до шпиталю Коперника.

Читайте також: Україна та Польща домовились збільшити кількість дозволів для українських перевізників

За попередніми даними, Трущенко намагався перейти вулицю на червоне світло світлофора, а в його руці був телефон. У хлопця врізався Mercedes-Benz. Авто керував 36-річний водій.

У мережі додали, що в Трущенка залишився рідний брат Віталій. Сім’ї загиблого заробітчанина довелося просити про допомогу, щоби перевезти тіло хлопця на батьківщину.

Повне повідомлення спільноти

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com