В поліції повідомили подробиці жахливого вбивства 6-річного хлопчика у Києві (фото, відео)

6.10.2020, 13:10
85930

Столичні поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві власної дитини та встановили, що злочинець спочатку наніс хлопчику кілька ножових поранень, а потім підпалив ліжко, на якому він лежав.

Читайте також: У Польщі в пожежі загинула молода українка: повідомили звідки загибла

Як повідомляє пресслужба поліції Києва, інформація про пожежу у квартирі на проспекті Правди надійшла на спецлінію 102 близько 20:40. На виклик виїжджали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, лікарі та рятувальники, пише Главком.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Подільського управління поліції Антон Жидовцев, по прибуттю правоохоронці не змогли відразу потрапити всередину, оскільки власник зачинився в квартирі та відмовлявся відчиняти двері.

“Коли рятувальники зрізали двері та зайшли у квартиру, то негайно загасили вогонь. Далі під час огляду приміщення в одній із кімнат поліцейські виявили обгоріле тіло малолітньої дитини зі слідами насильницької смерті. Для встановлення остаточної причини смерті тіло хлопчика направлено на проведення судово-медичної експертизи”, – розповів правоохоронець.

Читайте також: На Волині батько-нелюд жорстоко побив 5 малолітніх дітей, двоє – у лікарні

Попередньо встановлено, що чоловік ножем завдав декілька поранень хлопчику, після чого підпалив ліжко в якому знаходилася дитина.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він – місцевий мешканець, 1984 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

“Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено покарання у вигляді довічного позбавлення волі. У рамках досудового розслідування будуть встановлені усі обставини події, а після отримання висновків експертів можлива додаткова правова кваліфікація”, – додав правоохоронець.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com