В столиці іноземці влаштували перестрілку

30.06.2019, 19:51
31254

В київському кафе, яке розташоване на вулиці Автозаводській, відбулася бійка між іноземцями, в результаті чого один з них отримав вогнепальне поранення в ногу. Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції.

Читайте також: Чоловік влаштував стрілянину по перехожих В Києві: є постраждалі

″До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка у кафе, розташованому на вулиці Автозаводській. За адресою негайно виїхали екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група.
Свідки події повідомили, що в закладі відбувся конфлікт між чоловіками. Пізніше до одного з них приєднались його друзі та словесна перепалка переросла у бійку. Після цього один з учасників сварки дістав предмет, схожий на пістолет, та вистрелив у опонента. Потерпілий отримав  поранення ноги, тож йому викликали «швидку», яка надавала необхідну медичну допомогу. Тим часом компанія «стрільця» зникла з місця події на автомобілі″ – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Києві підліток, який був під кайфом випав з шостого поверху та лишився живим

Було введено спеціальний поліцейський план для затримання порушників. Правоохоронці оперативно затримали та доставили їх до територіального управління поліції. Крім того, в автомобілі одного з учасників бійки було знайдено пістолет. Також при поверхневому огляді у дівчат виявили пакет з пігулками білого кольору. Усі заборонені предмети направили на проведення експертиз.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Це – четверо громадян іншої держави. Правопорушників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм інкримінують хуліганство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com