В Уганді священнослужитель випадково одружився з чоловіком (фото)

15.01.2020, 10:56
59852

Імам Мухаммад Мутумба з Уганди зіграв весілля з дівчиною на ім’я Шабулла Набукира. А через два тижні виявилося, що це чоловік, до того ж шахрай. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на New Vision.

Читайте також: В Індії винайшли помаду, яка здатна врятувати жінку від ґвалтівників 

Мутумба познайомився з Річардом Тумушабе, який був переодягнений в жінку, в мечеті у кінці 2019 року. Імам довго не роздумував, і незабаром відбулося весілля з Шабуллой – таким ім’ям назвався аферист при знайомстві.

Перед одруженням імам, дотримуючись традиції, подався в село до родичів “нареченої” і подарував два мішки цукру, дві кози, одяг і Коран. Потім пара справила весілля за мусульманським звичаєм. Після весілля “дружина” категорично відмовляла чоловікові в інтимі.

Тумушабе ретельно приховував, що він чоловік з допомогою косметики, накладних грудей, хіджабу, також він розмовляв жіночим голосом.

Те, що “дружина” Імама не жінка, розкрилося після того, як аферист попався на крадіжці. Вночі він переліз через паркан до сусіда і вкрав одяг, телевізор і 300 тисяч угандійських шилінгів (81 долар). Злочинця заарештували. У тюремній камері з’ясувалося, хто він насправді. Поліцейські домоглися від нього зізнання, до того ж заарештували спільницю Тумушабе – сільську “родичку”, яка отримувала викуп за наречену.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com