В Україні головний лікар виписав із медзакладу 15 хворих на COVID-19: деталі

12.05.2020, 19:19
72170

У Кривому Розі Дніпропетровської області головний лікар 4−ї міської лікарні самовільно виписав із медзакладу 15 пацієнтів з підтвердженим діагнозом коронавірус. Про це повідомляється на сторінці управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради у Facebook.

Читайте також: Репутацію головної лікарки лікарні на Волині, яка заразила колег коронавірусом, “відбілюють” столичні “блогери”, – активіст

Зазначається, що з 29 квітня 21 пацієнт і 6 медпрацівників установи перебували на самоізоляції в будівлі 4−ї міськлікарні, оскільки раніше контактували з хворою жінкою.

У всіх них взяли тести, а 6 травня п’ятьох осіб перевели на лікування в інфекційну лікарню, одну людину − до 7−ї лікарні. А інших 15 пацієнтів, незважаючи на те, що у них підтвердили COVID−-19, виписали на амбулаторне лікування.

За самовільну виписку вказаних пацієнтів головлікаря 4−ї міськлікарні відсторонили від займаної посади. Дії головного лікаря будуть розслідувані спеціально створеною комісією. Всім виписаним запропонували стаціонарне лікування в інфекційній лікарні, одна пацієнтка на даний час уже туди переведена.

Нагадаємо, за даними ЦГЗ, станом на 9:00 12 травня в Україні 16023 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 425 летальних, 3373 пацієнти одужало.  Хворобу підтверджено у 1 105 дітей та 3 114 медиків.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com