Репутацію головної лікарки лікарні на Волині, яка заразила колег коронавірусом, “відбілюють” столичні “блогери”, – активіст

12.05.2020, 17:52
72163

Репутацію головної лікарки Луцької міської лікарні, яка перехворіла коронавірусом, Лариси Духневич намагаються відбілити столичні блогери.

Читайте також: Нульовий пацієнт: хто поширив смертельну недугу серед волинських лікарів і пацієнтів єдиного медзакладу

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив місцевий активіст Дмитро Глазунов.

“Відбілити ситуацію у фейсбук навколо керівника Луцької міської лікарні Лариси Духневич кинулися “блогери” з Києва, Одеси, Дніпра, Харкова та ін.”, – пише чоловік, додавши, що всі вони не місцеві і здебільшого намагаються перекласти свої “думки” з російської на українську мову.

“Здебільшого блогери іногородні, одночасно в травні стали учасниками групи, більшість малограмотні та російськомовні, які намагаються перекласти на українську свої геніальні думки. Схожа атака була в мене на сторінці, але я їх повидаляв разом з коментами кількох наших підлабузників”, – обурюється Дмитро Глазунов.

Нагадаємо, інформацію про хвору на коронавірус головну лікарку Луцької міської клінічної лікарні намагалися активно приховати, мотивуючи це лікарською таємницею. Як пояснювали відразу – хвора жінка поважного віку, мешканка Луцького району, а самим медикам будь-що заборонили давати якусь інформацію. Проте згодом факт захворювання Лариси Духневич на COVID-19 все ж таки попав у ЗМІ. Жінка, начебто, контактувала із хворим ексдепутатом Сергієм Мартиняком, який тільки повернувся з елітного відпочинку у Європі. Але, якщо колишній парламентар відразу ж пішов на лікування, то Лариса Духневич навпаки. Вона контактувала і з іншими лікарями, а результат не змусив себе чекати – згодом 7 працівників реанімації захворіли на коронавірус, а саме відділення відразу ж закрили. Наразі ж, як стверджує сама лікарка, ПЛР-тест показав негативний результат.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com