В Україні понад 1800 мільйонерів – Державна податкова служба

15.04.2020, 13:50
69638

Поки під час карантину близько 50 тисяч українців втратили роботу , 1 761 мільйонерів задекларували доходи за 2019 рік з початку деклараційної кампанії. Про це йдеться в повідомленні Державної податкової служби, передають Українські Новини.

Читайте також: 600% від розміру окладу: Нефьодов призначив собі і заступникам премії (документ)

“Деклараційна кампанія в Україні триває, громадяни декларують отримані в 2019 доходи і визначають з них податкові зобов’язання. Станом на 1 квітня доходи понад 1 млн гривень задекларували тисячі сімсот шістьдесят один фізична особа” , − йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що в березні найбільш активно декларували доходи понад 1 млн гривень жителі Києва (702 особи), Харківської (143 особи), Дніпропетровській (129 осіб) та Київській (103 особи) областей.

Вказується, що такими громадянами з отриманих доходів визначені податкові зобов’язання до сплати в бюджет в розмірі 234,4 млн гривень: 206,7 млн ​​гривень – податку на доходи фізосіб і 27,6 млн гривень – військового збору.

Читайте також: “Я нікого не покривав і покривати не буду!”: Кличко прокоментував справу Поворозника

За вказаний період найбільша сума до сплати в бюджет в розмірі 24,9 млн гривень (21,4 млн гривень податку на доходи фізосіб і 3,5 млн гривень військового збору) визначена жителем Львівської області (від отримання іноземних доходів).

Податкові зобов’язання в розмірі понад 8 млн гривень задекларірованв двома громадянами – бенефіціарними власниками українських підприємств (жителями Одеської області і Києва).

Так, мешканкою Одеської області задекларовано до сплати в бюджет 8,3 млн гривень з доходу від продажу корпоративних прав, а жителем Києва − 8,8 млн гривень з іноземних доходів.

Вказується, що на даний момент кампанія декларування доходів триває, а подати декларацію про майновий стан і доходи громадяни можуть в електронному кабінеті.

Нагадаємо, Державна податкова служба продовжила термін подання річної декларації про майновий стан і доходи до 1 липня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com