В Україні від коронавірусу померла медсестра

2.04.2020, 16:33
68385

У місті Олешки на Херсонщині від коронавірусу померла медична сестра, через що її колег помістили на самоізоляцію – загалом це 130 медиків.

Читайте також: Лікар розповів, скільки людей не мають симптомів COVID-19 та наскільки вони заразні

Про це на брифінгу 2 квітня повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв. За його словами, Херсонським обласним лабораторним центром підтверджено вже три випадки захворювання на COVID-19.

“Це ті, які ми протягом минулої доби виявили у Херсоні, Олешках і селі Малі Копані. На жаль, ми маємо перший летальний випадок – жінка в Олешках померла і, на жаль, це медичний працівник”, – зауважив він.

Зі свого боку директор департаменту здоров’я Херсонської ОДА Віктор Короленко додав, що на самоізоляції перебувають медичні працівники, які працювали в одному колективі з померлою й контактували з нею, передає “Укрінформ”.

Він підкреслив, що нині департамет розглядає питання про те, щоб на час самоізоляції медичних працівників районної лікарні тимчасово перевести туди медперсонал з інших медустанов, щоб лікарня працювала і далі.

“Пройде два тижні, у разі, якщо все буде нормально, вони, медики Олешківської лікарні, повернуться до роботи”, – сказав Короленко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com