В Україні відкриють 4 магазини IKEA

7.03.2019, 15:32
15268

Шведський магазин товарів для дому IKEA планує відкриття 4 магазинів у Києві цьогоріч.

Читайте також: Starbucks відмовився від України: стала відома причина

Український ринок нарешті поновиться ще одним європейським брендом. Шведський магазин меблів та товарів для дому IKEA відкриє 4 супермаркети у Києві. Про це LIGA.net розповів президент консалтингової компанії UTG Вадим Непосєдов.

“Магазини будуть займатися видачею продукції, яку споживачі замовлятимуть через інтернет”, – говорить Непосєдов. Зазначається, що магазин шукає підходящі приміщення у 500 кв.м.

За словами Вадим Непосєдов, проблем з пропозицією немає, кожен торговий центр буде радий відкриттю невеликого магазину IKEA. Орендар гарантовано отримає великий потік відвідувачів.

IKEA – це транснаціональна корпорація, заснована у Швеції, яка розробляє та реалізує швидко-збірні меблі, кухонну техніку та аксесуари для дому. З 2008 року вона є найбільшим у світі меблевим продавцем.

Компанія відома своїми модерністськими конструкціями для різних видів побутової техніки та меблів, а її дизайн інтер’єру часто пов’язаний з екологічною простотою. Крім того, фірма відома своєю увагою до контролю витрат, що дозволило IKEA знизити свої ціни в середньому на два-три відсотки протягом десятиліття.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com