В Україні заборонили продаж цигарок та алкоголю у дьюті-фрі

10.08.2023, 23:02
144939

Верховна Рада ухвалила в цілому законопроект, який забороняє в Україні продаж цигарок та алкоголю у дюті-фрі. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат України Ярослав Железняк.

Читайте також: Дві тисячі гектарів — хоч завтра: як нардеп Гунько торгував землею (відео)

“Закон про заборону схеми по цигаркам та алкоголю в дюті-фрі прийнято! За – 276. Дякую всім”, – написав він.

За його словами, завдяки цьому рішенню державний бюджет щорічно отримуватиме додаткові надходження у розмірі 5-7 мільярдів гривень.

Як йдеться у пояснювальній записці до законопроекту, народні депутати внесли відповідні зміни до Митного кодексу України та закону “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального”.

“Запровадити тимчасово, на період до припинення чи скасування воєнного, надзвичайного стану на території України заборони поміщення у митний режим безмитної торгівлі та продаж (постачання) магазинами безмитної торгівлі, а також розміщення у них вироблених в Україні товарів за товарними позиціями 2401-2404 згідно з УКТ ЗЕД”, – йдеться у пояснювальній записці.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com