В Україні зафіксували ще п’ять випадків СOVID-19 (відео)

20.03.2020, 08:47
67002

Коронавірусне захворювання нового типу COVID−19 виявили медики у ще п’яти мешканців Чернівецької області. Про це заявив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук пізно увечері 19 березня під час прямого ефіру.

Читайте також: COVID−19: китайські медики опублікували симптоми по днях

За його словами, серед нових хворих є не тільки ті, які повернувся з−за кордону, але і люди, які контактували з хворими в Україні.

“Тобто ми маємо вже передачу цієї інфекції людям, як самі не були за кордоном, але контактували з рідними, сусідами. Я вас дуже прошу утримайтеся й проявіть соціальну, людську, відповідальність”, − наголосив він.

Позитивні результати аналізів підтвердили й у МОЗ. У міністерстві додали, що наразі пацієнти ізольовані, їхній стан стабільний.

Повідомляємо, тепер в Україні офіційно підтверджено 26 випадків інфікування коронавірусом SARS−CoV−2: у Чернівецькій (15), Житомирській (2), Київській (2), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (1) областях і в Києві (3).

Три з них летальні − померли 71−річна жінка у Житомирській області, 56-річна жінка на Івано−Франківщині та 33−річна жінка у Чернівецькій.

[19.03.2020] Про ситуацію довкола коронавірусу у Чернівецькій області

[19.03.2020] Про ситуацію з коронавірусом у Чернівецькій області

Gepostet von Сергій Осачук am Donnerstag, 19. März 2020

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com