В Україну суне потужний циклон Brigitte

5.10.2020, 14:52
85861

Погода в Україні 5 жовтня, в понеділок, буде теплою і сонячною в областях, де домінуватиме антициклон. Жителям західних областей, і деяких центральних, а також південних регіонів варто готуватися до потужного шторму. За даними синоптика Наталки Діденко, потужний шторм не буде просуватися далі в Україну.

Читайте також: Чехія ввела надзвичайний стан через COVID-19

Як повідомляє у своєму Facebook синоптик, потужний циклон Brigitte зараз творить потужний шторм в Європі. Але Україні пощастить: грози торкнуться тільки західні області країни, так як східний антициклон блокує доступ опадів в Україну. Згодом це призведе до рвучкого, сильного, іноді штормовому вітрі східного напрямку, додала експерт.

“Дощів в Україні завтра буде мало, тільки атмосферний фронт хвостом зачепить західні області, іноді Вінницьку, Житомирську, Одеську і Миколаївську області. Температура повітря продовжує радувати теплим комфортом – завтра +19… +24 градуси”, – пише синоптик.

За даними Діденко, погода в Києві 5 жовтня також буде теплою і сухою. Рівень тепла буде коливатися близько +20 градусів. При цьому дощів не передбачається.

“Найближчий дощ у столиці ймовірні 7 жовтня, а наступні вихідні обіцяють бути сонячними і маловетреными, з температурою повітря +17… +19 градусів”, – додала синоптик.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com