В “Укроборонпромі” визнали, що купували прилади в Росії

5.03.2019, 17:28
14944

Перший заступник генерального директора ДК ″Укроборонпром″ Сергій Омельченко заявив, що на літаки Ан-26 ставилися висотоміри тільки російського виробництва. Про це він сказав під час прес-конференції, 5 березня, повідомляє УНІАН.

Читайте також: Чому Порошенко не хоче продовження розслідування справи “Укроборонпрому”?

На питання, хто є виробником висотомірів, які ставилися на Ан-26, і хто їх випустив, Омельченко відповів: ″Єдина компанія, яка виробляє такі висотоміри, – це підприємство Російської Федерації″. За словами Омельченка, завдяки вибору найкращої цінової пропозиції вдалося отримати цей товар. На зауваження, що раніше на прес-конференції Омельченко розповів, що краще пропозиція була тільки від однієї компанії, тому про яке тоді тендері йдеться, він відповів: ″Єдиний переможець зі своєю пропозицією дійсно надав кращу ціну. І він єдиний, хто зміг поставити цей висотомір ″.

Нагадаємо, згідно з новою інформацією журналістів-розслідувачів, які організували схему з постачання контрабандних деталей з РФ ділки купили висотоміри для Ан-26 за 84 тисячі доларів, а Укроборонпрому їх реалізували за 580 тисяч доларів. За даними журналістів, ″відкати″ в даній схемі отримали глава концерну Павло Букін і екс-заступник голови РНБО Олег Гладковський.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com